Media Tecnologia

Curiositats

Muntatge d’imatges

Aquesta adreça permet fer un muntatge a partir de les paraules que tu escriguis, amb les imatges que troba al Google. Hem provat posant “Xarxa Telecentres Catalunya” i aquest és el resultat:

http://grant.robinson.name/projects/montage-a-google/montage-a-google.htm

Per què es mou el cursor del ratolí?
Segurament us heu preguntat algun cop com es mou el cursor del ratolí per la pantalla. Aquest enllaç curiós ho mostra d’una manera molt visual i divertida…

http://www.1-click.jp/

Històries de Barcelona

Us heu enamorat passejant pels carrers del Gòtic? Teniu una proposta interessant per al vostre barri i la voleu donar a conèixer? Heu patit les nefastes conseqüències de l’atac d’un colom a la plaça Catalunya i no sabeu on explicar-ho?

Sou aventurers de l’asfalt, somniadors desbordats d’històries de la ciutat? Voleu expressar-vos amb llibertat sobre tot allò que afecta Barcelona?

Us agrada conèixer les opinions de la gent? Descobrir anècdotes, idees, retalls d’altres vides?

Aquest és el vostre site. Un site per construir i conèixer una ciutat diferent. Una ciutat de tothom.

Visita el web

Google

Google Inc., més coneguda com Google, és una empresa que té com a principal producte el seu motor de recerca. L’empresa es va fundar a l’any 1998 per Larry Page i Sergey Brin, dos estudiants de doctorat en informàtica de la Universitat d’Stanford (California, EUA).

Però Google no representa només un dels cercadors més coneguts i utilitzats al territori, sinó que presenta d’altres possibilitats que molts desconeixem. Per exemple, el món del correu electrònic es va revolucionar amb Gmail, el seu producte de correu gratuït que ofereix als seus usuaris un espai de quota de disc de 2GB.

Google Moon

googlemoon Cerca d’itineraris i millors recorreguts
Sens dubte una de les aplicacions més curioses de Google. Visualitza la Lluna i el lloc d’aterratge d’algunes naus que l’han visitat.
Google Moon és un homenatge als primers passos de l’home a la Lluna i la NASA col•labora en aquest projecte tan ambiciós. Volta per la Lluna…

Google Maps

Cerca d’itineraris i millors recorreguts
Al teu abast adreces, negocis i itineraris mitjançant un mapa, en visió satèl•lit i híbrid (barreja de mapa cartogràfic i satèl•lit). Fés la prova!

Google Earth

T’atreveixes a cercar casa teva via satèl•lit?

És molt fàcil, només has de visitar el Google Earth i podràs combinar imatges de satèl•lits, mapes i la potència de les cerques de Google per a posar tota la informació geogràfica a la teva disposició i en “uns clics”. Vés a Google Earth per saber més.

Et recomanem què facis una visita guiada què trobaràs molt útil!

Has fet servir algun cop la telefonia per Internet?

Prova amb l’Skype!

Skype és una xarxa de telefonia per Internet, fundada per Niklas Zennström i Janus Friis, els creadors de Kazaa. El codi i protocol d’Skype són tancats i protegits, però els usuaris interessats poden descarregar gratuïtament l’aplicació del lloc oficial.

Els usuaris d’Skype poden parlar entre ells gratuïtament. L’aplicació també inclou un servei anomenat SkypeOut que permet als usuaris trucar a telèfons convencionals, però aquest servei no és gratuït.

Les tarifes oscil.len entre els 0,017€ i els 0,55€ al minut, depenent de si les trucades són a un telèfon fix, a un mòbil, o a altres països. Skype és multiplataforma. Funciona sota els sistemes operatius: MS Windows 2000/XP, GNU/Linux, Mac OS X i Pocket PC.